Itt a március, készülnek a meghívók…

2012.03.26.

Nagyon szeretem ezt a tavaszi időszakot. Nemcsak azért, mert vége a zord időjárásnak, hanem közeledve a nyárhoz rengeteg kézzelfogható dolog történik az esküvők körül. Ilyenkor kezd a tervezgetés valósággá válni, megvannak a menyasszonyi ruhák, a vőlegény öltözetek, készülnek a torta tervek, lassan összeáll a dekoráció és az általam szervezett esküvők jelentős részére már elkészültek a meghívók. Nagyon szépen sikerültek az idén, mind különleges, egyedi és nagyon passzolnak az esküvők stílusához. Néhányat megosztanék veletek:

 
Kriszta és Zoli esküvőjére hamarosan sor kerül a Fenyőharaszti Kastélyszállóban. Szép, klasszikus esküvő lesz néhány nagyon bolondos, fiatalos ötlettel kombinálva. Ilyen a meghívójuk is, amelyen az őket szimbolizáló figurák láthatóak, a meghívó maga pedig egy puzzle, amit a vendégek maguk raktak ki, amikor kézhez kapták. A lényeges információk a hátoldalon találhatóak.
 
 

Kata és Enzo esküvője a Columbus hajón lesz. Igazi nemzetközi esküvő, olasz-magyar párral, 14 nemzetiségű vendégsereggel és sok-sok tulipánnal. Francia grafikus barátjuk tervezte a meghívót, szép-elegáns és finoman megjelenik benne a magyaros motívumsor a tulipánokkal. 

 
Zsuzsi és Zoli esküvőjüket a Római-parton tartják a Hullám Vendéglőben. Fiatalos, természet közeli ugyanakkor stílusos lila-fehér dekorációjuk lesz sok-sok lila hortenziával. Ez a szín visszaköszön a meghívójukban is, amit angol grafikus barátjuk tervezett, megmutatva megismerkedésük történetét.
 
 
 
 
Edinának és Lacinak nagyon modern, ugyanakkor elegáns esküvője lesz egy vadonatúj négycsillagos szállodában a Duna-parton, sok-sok kristálydíszítéssel,  design bútorokkal, letisztult dekorációval barna-krém színvilággal.  A helyszín csillogása és színvilága visszaköszön a meghívón, valamint a monogramjuk stílusa is abszolút visszaadja az esküvői helyszín hangulatát. 
 
 
 
Alig várom már az áprilist, amikor elkezdődik az esküvői szezon, igyekszem majd minél gyakrabban írni és feltölteni a szépséges fotókat.

komment

Címkék: meghívó

Érdekel az esküvők világa, esetleg házasodni készülsz? Érdekes hírek, hasznos tanácsok egy esküvő­szervező tollából.

Címkék


süti beállítások módosítása