Gyönyörű menyasszonyi csokrok porcelánból

2011.12.20.

Megszokhattuk már, hogy az esküvői trendek és újdonságok az USA-ban születnek és onnan gyűrűznek át hozzánk, Európába. Ilyen, az élő virágra megszólalásig hasonlító, porcelán virágokból készített menyasszonyi csokorral itthon még nem találkoztam. A Heirloom Wedding Boquets – amit „Menyasszonyi csokor, mint családi ereklye” névre fordíthatnánk – amerikai cég műhelyéből kerülnek ki a kézzel készített, Swarovski kövekkel és gyönyökkel díszített virágok, amelyek évtizedekig megőrzik színüket és formájukat. A csokrok nem törékenyek, jól szállíthatóak és nagyon könnyűek.

A kézi munkának és a különleges porcelánnak természetesen ára is van, egy ilyen csokor 300-500 $-ba kerül. Ha valaki porcelán virágokról álmodik az esküvőjére, a csokor mellé rendelhet asztaldíszt, kitűzőket, fejdíszt, torta díszítést és bármilyen esküvői virágot is.

Az sem probléma, ha a kedves megrendelő nem a tengerentúlon él, 1000 $ feletti megrendelésnél a világ bármely pontjára kiszállítják a csokrokat, csak ne felejtsük el az esküvőnk előtt 6 hónappal leadni a rendelést…

Képek forrása: www.porcelainroses.com

 

komment

Címkék: virág rózsa menyasszony csokor

Érdekel az esküvők világa, esetleg házasodni készülsz? Érdekes hírek, hasznos tanácsok egy esküvő­szervező tollából.

Címkék


süti beállítások módosítása