A fények fontossága egy esküvőn - amikor a Kiscelli múzeum különleges esküvői helyszínné változik

2017.10.15.

Az esküvői előkészületek során sok minden fontos a pároknak. Legyen finom a vacsora, szép és stílusos a dekoráció, jó a zene, profi a fotós…de a fényekről gyakran kevés szó esik. Pedig a fények éppen olyan fontosak, mint a többi részlet. Varázslatossá tehetünk egy helyszínt, ha megfelelő fénytechnikát használunk, ha nem csak a mécsesek, gyertyák világítanak az asztalokon, hanem lágyan megvilágítjuk a falakat, az oszlopokat, fénnyel kiemeljük a főasztalt vagy bármilyen fontos részletet. A DJ vagy a zenekar által a tánctérre biztosított disco fények nem ezt jelentik, a dekorációs fények a helyszín minden részén megjelenhetnek, akár a teremben, akár kint a kertben, teraszon és nem csak a buli ideje alatt. A fotósoknak, filmeseknek ez hatalmas segítség, teljesen más hangulatú képek és film készül egy szépen bevilágított helyszínen mintha csak a lámpát kapcsolgatjuk le fel és villódzó fények keringenek a buliban.

Érdemes ebben tanácsot kérni a DJ-től, vagy egy fénytechnikustól mert a látványra a dekoráción túl a fények teszik fel a pontot.

Szeretnék Nektek megmutatni egy esküvőt, amit a Kiscelli múzeumban szerveztünk. Itt a fényeknek különösen jelentős szerepe van, mivel ez egy teljesen sötét és nagyon magas terem. Üresen kicsit nyomasztó, bevilágítva és berendezve viszont álomszép és talán az egyik legkülönlegesebb helyszín. Nagyon büszkék vagyunk erre az esküvőre, mivel a pár teljes bizalmát élveztük és sok mindenben, többek közt a fénytechnikában is teljesen szabad kezet kaptak a kollégáink.

Remélem Nektek is tetszik majd!  :- )

g2foto_1068_1.jpg

g2foto_1141_1.jpg

g2foto_0991_1.jpg

g2foto_1540_1.jpg

g2foto_0960_1.jpg

terem_foto05_1.jpg

g2foto_1293_1.jpg

terem_foto12_1.jpg

g2foto_1722_1.jpg

Köszönjük a gyönyörű fotókat a G2 Fotó-nak, a fény- és hangtechnikát a Weddingsound-nak, a dekorációt a Fleur and Ballon-nak, a bútorokat pedig a Global Party Trend-nek. 

komment

Címkék: esküvői dekoráció esküvői helyszín fénytechnika fényfestés kiscelli múzeum esküvő esküvői fények

Érdekel az esküvők világa, esetleg házasodni készülsz? Érdekes hírek, hasznos tanácsok egy esküvő­szervező tollából.

Címkék


süti beállítások módosítása