Indiai-magyar esküvő a Columbus hajón

2014.09.10.

Csenge és Dhruv esküvőjének megszervezése hatalmas szakmai kihívás volt. Két kultúra, két külön világ találkozott itt, meg szerettük volna mutatni a magyar esküvők jellegzetes pillanatait, hangulatát, tiszteletben tartva az indiai vendégek visszafogottságát, ízlésvilágát, mindezt egy csodálatos, elegáns köntösbe burkolva.

A Columbus hajó panorámás rendezvényterme, frissen felújított terasza, a Duna közelsége volt az alapja az esküvő arculatának, az ifjú pár álmai alapján század eleji hajóbelsőt varázsoltak belőle a dekoratőrök. 11 órán keresztül két dekoros csapat dolgozott azon, hogy mindez létrejöhessen. A kézzel hímzett terítők, szalvéták Indiából érkeztek, csillogó ezüst gyertyatartók, kiegészítők, hófehér textillel burkolt mennyezet, egy átépített terasz és rengeteg virág egészítette ki mindezt.

Gyönyörű időnk volt, napsütéses, de nem forró, pont ideális a kinti szertartáshoz a teraszon, amelyet a pár református lelkész barátja celebrált.

Finom vacsora, fagyipult, koktélbár, desszert asztal és sok-sok program várta a vendégeket a szertartás után, jó volt látni, ahogy a nemzetközi vendégsereg együtt ünnepelt és örült a pár boldogságának. 

 

Helyszín: Columbus hajó

Dekoráció: Fleur&Ballon

Hangosítás, DJ: www.eskuvohangositas.hu

Fotók: G2 Fotó

Esküvőszervező: Beautiful Wedding Esküvőszervező iroda - Vasas Cs. Tímea

komment

Címkék: esküvő virág torta szertartás esküvői dekoráció esküvői helyszín indiai esküvő

Érdekel az esküvők világa, esetleg házasodni készülsz? Érdekes hírek, hasznos tanácsok egy esküvő­szervező tollából.

Címkék


süti beállítások módosítása