Esküvő feketén-fehéren

2011.08.28.

A napokban találkoztam egy menyasszonnyal egy jövő évi esküvő kapcsán. Kissé félve beszélt arról, hogy ő bizony fekete-fehér esküvőről álmodik, de tart is tőle, nehogy túl komor vagy nagyon hideg legyen ez a színösszeállítás. Ez adta az ötletet, hogy írjak a blogban a fekete-fehér esküvőről. 

A fekete néhány évvel ezelőtt még tabunak számított egy esküvőn, hiszen a fekete elsősorban a gyász színe és egy esküvőre ünnepelni, nem pedig gyászolni megyünk. Aztán szép lassan hozzánk is begyűrűzött a fekete-fehér színkombináció és ma már ez is egyfajta trenddé vált a modern, party jellegű esküvők között. 

Ez az összeállítás szerintem nagyon szép és elegáns, és különösen izgalmassá tehető tollakkal, gyöngyökkel, szalagokkal. Arra azonban érdemes vigyázni, hogy a fő szín a fehér legyen és a fekete csupán kiegészítőként, második színként legyen jelen. Ha a sok fekete megbontja a kényes egyensúlyt, akkor valóban komorrá és sötétté válhat az esküvő hangulata. Itt is igaz a mondás, a kevesebb néha több...

Ízelítőként összeválogattam néhány képet fekete-fehér menyasszonyi ruhákról, tortákról és dekorációkról.

 

 

komment

Címkék: esküvő torta esküvői dekoráció menyasszonyi ruha fekete fehér esküvő

Érdekel az esküvők világa, esetleg házasodni készülsz? Érdekes hírek, hasznos tanácsok egy esküvő­szervező tollából.

Címkék


süti beállítások módosítása