Zsófi és Laci esküvője

2011.07.29.

Zsófi és Laci július 23-án mondta ki a boldogító igent. Az időjárás a nap első felében nem volt boldogító, de mintha az eső is megérezte volna, hogy fontos esemény van készülőben, délután 4-re elállt, így a polgári szertartás után szabadtéri képeket is lehetett készíteni az újpesti polgármesteri hivatal csodaszépen felújított környezetében. 

 Minden esküvőre készülő párnak ajánlom figyelmébe az újpesti házasságkötő termet. (és nem azért, mert én is ott mentem férjhez J). A polgármesteri hivatal épülete nagyon szép, a házasságkötő terem légkondicionált,  világos, tágas, befogadóképessége több, mint 200 fő. A hivatal környezetét tavaly felújították, a  díszköves burkolat, a programozott szökőkút, a rengeteg virág ideális helyszín a fotózáshoz.  Az esküvőkre érkező vendégek között nincsen keveredés (ellentétben például a zuglói házasságkötő teremmel) mert a soron következő párt és vendégeit nem engedik fel addig az emeleti teremhez, amíg az előző esküvőnek nincs vége. 

De visszatérve Zsófihoz és Lacihoz, a szertartás után a Csónakház mulatóban került sor az esküvői vacsorára. Az odavezető úton, folyamatos dudaszóval kísérve, Laci, Vilmos herceget megszégyenítő módon integetett a menyasszonyi autó egyik ablakából, míg Zsófi a másik oldalon a csokrát lengette a járókelők legnagyobb örömére. Ezt sajnos nem fényképeztem le, mert arra koncentráltam, hogy a nem kicsit bevállalós videós, aki a menyasszonyi autó mellett haladt a saját kocsijával és útközben a kocsiból félig kihajolva földig lógatott kamerával vette a nászmenetet, vajon elejti-e a kamerát vagy sem…

A kamera egyben maradt, a násznép megérkezett és hajnalig tartó mulatság kezdődött a Csónakházban. Volt lufiposta, a profi táncos ceremóniamesternek köszönhetően salsa tanítás, esküvői parfé torta, sok tánc és jó hangulat egész éjszaka.

 

 

komment

Címkék: esküvő polgármesteri hivatal házasságkötő terem

Érdekel az esküvők világa, esetleg házasodni készülsz? Érdekes hírek, hasznos tanácsok egy esküvő­szervező tollából.

Címkék


süti beállítások módosítása